Syv års erfaring

Skræddersyer behandling efter dit behov

Skab en sund og aktiv livstil

Behandling af ryg - eller nakkesmerter

Ønsker du behandling af nakke - eller rygsmerter? Jeg er uddannet fysioterapeut og osteopat, og jeg tilbyder behandling af rygsmerter og nakkesmerter. Jeg holder til i Slagelse, men jeg har også kunder fra blandt andet Næstved, Korsør og Høng.

Behandling af nakkesmerter, lændesmerter og rygsmerter

​Jeg indleder min behandling af rygsmerter, lændesmerter og nakkesmerter med at lave en behandlerstrategi. Samtidig giver jeg en prognose med udgangspunkt i det væv, der er påvirket. Det kan for eksempel være muskelvæv, ledbånd eller scenevæv med videre. Målet er at genoprette kroppens balance og naturlige funktion. Jeg behandler desuden også mod hold i ryggen.

Jeg har bred erfaring med smerter i lænden, ryggen og nakken, og jeg har både en manuel tilgang og en mere træningsmæssig tilgang. Osteopati tager udgangspunkt i hele muskelsystemet samt i skelettet. Samtidig er der fokus på nervesystemet og organerne. 

Dermed vil du opleve, at jeg betragter kroppen som en helhed.

Jeg er uddannet fysioterapeut, og senere blev jeg uddannet osteopat. Jeg har blandt andet arbejdet med fysioterapi for de danske soldater i Irak og på Invictus Gaming. Desuden har jeg været censor på en fitnesstræneruddannelse.

Ring for at få en tid til behandling af nakke, ryg og lænd

​Vil du høre mere om behandling af rygsmerter og nakkesmerter? Kontakt mig for at bestille tid til behandling af nakkesmerter eller rygsmerter. Samtidig kan du høre mere om osteopati.

Du kan ringe på telefon 31 74 40 36 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til mig på info@rasmusfunch.dk.​

Book tid i dag!

​Vil du høre mere om de forskellige ydelser jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig.

​Du kan enten ringe på telefon: 31 74 40 36, skrive en e-mail på: info@rasmusfunch.dk, eller udfylde formularen nedenunder for at booke tid.

​Kontakt

I​Osteopati Rasmus Funch

CVR: 28978332

Klinik i Næstved

Karrebækvej 523

4700 Næstved

Klinik i Slagelse

Ingemannsvej 61

4200 Slagelse

Book tid på:

31 74 40 36

​E-mail: 

info@rasmusfunch.dk

Åbningstider

​Mandag:

08.00-17:00

​Tisdag:

08.00-17.00

​Onsdag:

08.00-17:00

​Torsdag:

08.00-16.00

​Fredag:

08.00-16:00

​Lørdag:

08.00-12:00