Syv års erfaring

Skræddersyer behandling efter dit behov

Skab en sund og aktiv livstil

Hold i ryggen – behandling i trygge rammer

Har du fået hold i ryggen, og plages du af nakkesmerter, rygsmerter, eller smerter mellem skulderbladene, så kan jeg hjælpe dig. 

Jeg er uddannet fysioterapeut og osteopat, og jeg tilbyder blandt andet hold i ryggen behandling for patienter fra nær og fjern. 

Jeg har både en klinik i Næstved og Slagelse, og jeg har derfor blandt andet mange patienter fra de omkringliggende områder som for eksempel Høng og Korsør.

Hvad er hold i ryggen?

De fleste der har hold i ryggen er ikke i tvivl. Hold i ryggen føles som en pludselig opstået smerte, der optræder samtidig med en begrænsning af kroppens almindelige bevægelser. 

Symptomerne kan dog variere fra person til person, men som regel vil der opleves en meget kraftig og konstant smerte fra lænden. Ofte er der også jagende stik og forværring ved bevægelse og yderstillinger.

Nogle gange kan smerterne være så voldsomme, at man ikke har lyst til at bevæge sig.

Hvorfor får man hold i ryggen?

Smerterne kommer typisk meget pludseligt, og de fleste patienter, der søger hold i ryggen behandling, er vågnet op med symptomerne. 

Hold i ryggen kan dog også opstå i forbindelse med et tungt løft, et løft i en forkert stilling eller efter at have siddet stille længe.

Hold i ryggen er en lidelse, der rammer rigtig mange danskere. Det skyldes en krampelignende tilstand i musklerne i ryggen, fordi ryggens muskler forsøger at passe på kroppen ved at spænde op og dermed forhindre bevægelse.​

Er der noget, man selv kan gøre?

Selvom det kan være meget ubehageligt, så handler en væsentlig del af en hold i ryggen behandling om at bevæge sig, hvilket er en modsætning til det, som mange faktisk gør – de holder sig i ro, og nogle forsøger sig med varme på det pågældende område.

Når man bevæger sig, øger man blodgennemstrømningen, som får musklerne til at slappe af, og det vil i sidste ende give den nødvendige lindring af smerterne.

Hvordan foregår en hold i ryggen behandling?

Det er vigtigt at bevæge kroppen korrekt, når man har hold i ryggen. Derfor består min hold i ryggen behandling som udgangspunkt i at rådgive dig om, hvordan du kan få bevægelse ind i din hverdag på bedst mulig vis på trods af dine smerter. Med min hjælp undgår du at risikere at overanstrenge dig selv og din ryg.

Jeg betragter kroppen som en helhed, og da jeg har været censor på en fitnesstræneruddannelse, kan jeg også give dig de rette øvelser, som du kan foretage derhjemme for en tryg og sikker behandling. 

Derudover arbejder jeg mig ind på de dybere årsager til dine smerter i stedet for at symptombehandle, og på den måde får jeg genoprettet din krops naturlige funktion og balance. En hold i ryggen behandling hos mig koster 500 kr. for voksne for 40 minutters behandling.

Kontakt mig og book en tid til behandling

Kontakt mig på telefon 31 74 40 36 og book en tid til en hold i ryggen behandling eller skriv til mig på e-mail info@rasmusfunch.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Book tid i dag!

​Vil du høre mere om de forskellige ydelser jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig.

​Du kan enten ringe på telefon: 31 74 40 36, skrive en e-mail på: info@rasmusfunch.dk, eller udfylde formularen nedenunder for at booke tid.

​Kontakt

​Osteopati Rasmus Funch

CVR: 28978332

Klinik i Næstved

Karrebækvej 523

4700 Næstved

Klinik i Slagelse

Bredegade 14

4200 Slagelse

Book tid på:

31 74 40 36

​E-mail: 

info@rasmusfunch.dk

Åbningstider

​Mandag:

08.00-17:00

​Tisdag:

08.00-17.00

​Onsdag:

08.00-17:00

​Torsdag:

08.00-16.00

​Fredag:

08.00-16:00

​Lørdag:

08.00-12:00